Betalen en Verzenden

Betalingsmogelijkheden

Vooraf overmaken – bankoverschrijving:

Het verschuldigde bedrag van je bestelling maak je vooraf over onder vermelding van de orderreferentie. Zodra je betaling binnen is zal de bestelling verstuurd worden. Het totaalbedrag graag binnen 5 dagen overmaken. Bestellingen die niet binnen 5 dagen zijn betaald, komen te vervallen.

Rekeninghouder: Beads by Lotte

IBAN rekeningnummer:  NL49 KNAB 0601 9436 78

Bank: KNAB

Betalen bij afhalen:
Je kunt je bestelling afhalen in Leiderdorp en contant betalen. Voor het afhalen van een bestelling dient wel eerst een afspraak gemaakt te worden.

Verzenden

  • Beads by Lotte rekent €2,50 verzendkosten
  • Beads by Lotte is niet verantwoordelijk voor bestellingen die kwijtraken bij de post. Voor €4,25 verzenden we je bestelling met een track & trace code.
  • Je Bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van je betaling verzonden. Bij een bestelling van sieraden op maat geldt een levertijd van ongeveer 7 werkdagen. Beads by Lotte behoudt zich het recht de levering aan te passen of te annuleren bij overmacht.

De bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending, waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt is. Alle bestellingen worden door PostNL verzonden.

“Alle armbandjes worden met liefde ingepakt in een zakje vol met geluk! Zo is elke bestelling weer een feestje om in te pakken en een feestje voor jullie om uit te pakken!”